JOŠ JEDAN TURISTIČKI DRAGULj AFRIČKOG KONTINENTA: Nova definicija udobnosti

Novosti Online

14. 02. 2020. u 08:00

ЈОШ ЈЕДАН ТУРИСТИЧКИ ДРАГУЉ АФРИЧКОГ КОНТИНЕНТА: Нова дефиниција удобности

Foto Promo

Sadržaji hotela Golden Tulip Taj Sultan 5* su raznovrsni i pokrivaju interesovanja gostiju svih uzrasta i afiniteta
U najpoznatijoj uređenoj turističkoj zoni Tunisa, mestu Yasmine Hammamet, smestio se hotel koji spretno balansira između tradicionalnog i modernog. Golden Tulip Taj Sultan 5*, raskošni hotelski kompleks zanimljivog spoljnog izgleda, koji asocira na palate iz arapskih bajki, a koji se nalazi na samo 10 kilometara udaljenosti od centra Hamameta, poseduje sopstvenu peskovitu plažu, sa ležaljkama i suncobranima, koja je gostima hotela na raspolaganju, za maksimalno uživanje i relaksaciju.

Golden Tulip Taj Sultan 5* je prostran hotelski kompleks, čije brižljivo održavane, bujne aleje cveća i zelenila, mame goste na duge šetnje kroz jutro ili u toku toplih večeri. Ništa manje se ne može reći ni za pomenutu peščanu plažu, idealnu za romantične i zaljubljene.


Sadržaji hotela Golden Tulip Taj Sultan 5* su raznovrsni i pokrivaju interesovanja gostiju svih uzrasta i afiniteta. Za najmlađe, koji se najbolje zabavljaju, postoji dečiji bazen, igralište, dečiji klub i naravno sjajna zabava na plaži, dok se odrasli mogu zabaviti raznim sportovima, poput gimnastike u vodi ili aerobika, boćanjem ili streličarstvom, tenisom ili stonim tenisom. Kome je više do relaksacije i odmora, hotel u ponudi ima i saunu i tursko kupatilo, a uz doplatu i više tipova masaže.


Usluga u hotelu podrazumeva princip all inclusive - samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju dva a la carte restorana, od kojih je jedan sa nacionalnom, tuniskom kuhinjom. Osim toga, široka ponuda hladnih i toplih napitaka, sladoleda i nargile u tri hotelska bara.


Golden Tulip Taj Sultan 5* predstavlja novu dimenziju udobnosti letovanja u Africi. Glavni grad Tunisje udaljen 70 kilometara, što ne predstavlja preveliku udaljenost, s obzirom na sve ono što ima da ponudi turistima željnim da upoznaju ovu zanimljivu afričku zemlju, van okvira hotelskog kompleksa, pa je često cilj jednodnevnih izleta.Golden Tulip Taj Sultan 5* može biti i vaš san koji se ostvaruje. Već danas možete rezervisati mesto u nekom od prelepih hotela u ponudi agencije „1 A Travel“, putem onlinerezervacije, a sve eventualne nedoumice možete rešiti pozivom kontakt centra na 011/655 78 00.


(PR)Pratite nas i putem iOS i android aplikacije