Elektronski umetnički konkurs za zrenjaninske osnovce

Novosti Online / B.G.

26. 03. 2020. u 23:28

Електронски уметнички конкурс за зрењанинске основце
Kulturni centar u Zrenjaninu raspisao je elektronski literarni i likovni konkurs namenjen osnovcima u gradu i okolnim mestima
Kulturni centar u Zrenjaninu raspisao je elektronski literarni i likovni konkurs namenjen osnovcima u gradu i okolnim mestima, na  teme ljubav, drugarstvo, solidarnost i humanost.

Učenici nižih i viših razreda,  na literarni konkurs mogu da  šalju poetske i prozne radove,  dok su za likovni konkurs dozvoljene sve tehnike primenjive na listu bloka za crtanje.

Literarne radove zainteresovani učenici treba da šalju u wordu ili pdf formatu, a likovne radove u jpg ili pdf formatu  na e-mail adresu Kulturnog centra Zrenjanina kczr@kczr.org.

Konkurs je otvoren do 30. aprila, a najbolji radovi,  koji će biti predstavljeni na književnoj večeri i izložbi najboljih likovnih radova,  nakon prestanka vanrednog stanja, biće nagrađani prigodnim nagradama, kao što su vikend u akvaparku u Jagodini, jednodnevni izlet u Petrolend i kompletima  knjigaPratite nas i putem iOS i android aplikacije