Tipsarević: Neću da sažaljevam Novaka i da prekidam svoj turnir

Novosti online

četvrtak, 25. 06. 2020. u 11:13

Типсаревић: Нећу да сажаљевам Новака и да прекидам свој турнир

Janko Tipsarević i Novak Đoković foto: M. V.

Krivo mi je jer znam kakvo Novak srce ima, šta je on pokušao da uradi sa „Adrija turom“, rekao je Đokovićev prijatelj

Janko Tipsarević, nekadašnji teniser i večiti prijatelj Novaka Đokovića, tokom gostovanja na TV Prva rekao je da ne sažaljeva Noleta jer mu je to osobina koja ga kod drugih nervira.


- Nije mi drago, ali ne volim da sažaljevam nikoga, jer je mene, nakon sedam operacija, najviše nerviralo kada me neko sažaljeva. Krivo mi je jer znam kakvo Novak srce ima, šta je on pokušao da uradi sa „Adrija turom“. Kritike nisu 100 odsto pravedne jer njegova ideja nije bila ni da finansijski prihoduje, ni da demonstrira svoju moć, već samo da se iz regiona pošalje lepa i dobra slika u svet. Desilo se to što se desilo, što i nije moralo, ali jest - poručio je Tipsarević tokom gostovanja na TV Prva.


Povod za Tipsarevićevo gostovanje u jutarnjem programu srpske televizije bio je turnir koji se, od 15. juna, održava na njegovim terenima na Olimpui Janko je jasno stavio do znanja da nema nameru da ga otkazuje.


- Trenutno se u svetu održava na desetine turnira poput onihu Americi (Ju Es Pro tenis series), Nemačkoj (erman pro series), ili takmičenja kao što su Baltik tenis lig... Mi nismo želeli da širimo koncept koji je od samog starta osmišljen tako da bude bez publike i da ovo bude priprema teniserima za Ju Es Open koji je planiran da se održi. Poštujemo sve propisane mere o zdravstvenoj bezbednosti koje su na snazi od prvog dana, kao i činjenicu da nemamo skupljače loptica, linijske sudije i da apsolutno svi zaposleni i ljudi koji servisiraju igrače, nose zaštitne maske i rukavice – rekao je Janko Tipserević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mirjana

25.06.2020. 12:19

učesnici da se testiraju pre početka takmičenja!Čist račun duga ljubav!Ne posle "nisam znao"!