Nekadašnji teniser Goran Ivanišević govorio je o teniskom spektaklu “Adria tur”, koji u regionu organizuje Novak Đoković, ali i o tome kako je biti trener najboljeg tenisera sveta. 

"Gledajte, on je broj jedan. Šteta što se ova godina zaustavila, mislim nadam se da nije još, ali videćemo kako će se sve odvijati. Novak je počeo neverovatno sezonu, sa 18 pobeda zaredom. Ako ćemo tome dodati one tri iz prošle godine, to je 21 pobeda u nizu. On je psihički i tehnički doveo svoju igru na jedan nivo kom je teško parirati. Tako da mi je žao što se to nije dalje nastavilo. Svi su izgubili. Ali meni je saradnja sa Đokovićem fenomenalna, mislim da je i on zadovoljan", rekao je Ivanišević za Nova TV.

Hrvatski teniski stručnjak smatra da je njegov igrač najbolji svih vremena:

"Kad jednog dana svi završe karijeru, onda će se napraviti račun. Meni je tu teško da govorim, jer po meni je Novak najbolji i on je jedini koji može da osvoji sve grend slemove u godini. Ako bude zdrav, mislim da će on oboriti taj rekord. Mislim da će i Nadal oboriti Federerov rekord. Nažalost, mislim da Rodžer neće osvojiti više nijedan grand slem, jer sigurno se na teren neće vratiti mlađi. Ali ne treba otpisivati Federera. Meni je Novak Đoković najveći teniser svih vremena, a hoće li to napraviti rezultatski, ja se iskreno nadam da hoće".