Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić tužan je zbog smrti nekadašnjeg saradnika Radomira Antića. "Mister" je inače otišao sa mesta trenera reprezentacije posle "sukoba" sa Karadžićem.

- Tužan sam zbog poslednjih vesti. Radili smo zajedno dve godine, ostavio je dubok trag. Briljantno je vodio reprezentaciju... Na ovaj način izražavam saučešće njegovog porodici - izjavio je za B92.net Karadžić za B92:

Za Antićem tuguju brojni klubovi, fudbaleri i sportski radnici širom planete, igrači koje je predvodio u reprezentaciji Srbije.

- Trenirao je najveće španske klubove, sva tri velikana. Veliki imidž je pravio za srpski fudbal i njegov odlazak je šteta za sve. Cela generacija koju je trenirao verujem da je tužno primila vest. Veoma su ga poštovali.

Karadžić se dotakao i prekida saradnje sa Antićem.

- Mi iz FSS, bez obzira na onakav rastanak i nesporazume, sa Antićem međusobno nikada nismo prešli granice. Između nas uvek je bilo poštovanja, nikada loših stvari. I to bi trebalo naglasiti - istakao je nekadašnji prvi čovek našeg fudbala.