Pre nekoliko dana je Paulo Dibala objavio da su on i njegova devojka Orijana uspeli da pobede virus korona i opisivao je kroz šta je sve prolazio tokom svega toga. Međutim, sada su se pojavile nove informacije, da se oni ipak nisu izlečili.

O tomme je govorila devojka zvezde Juventusa Orijana.

- Mi smo 21. marta uradili test na virus korona i pokazao je da je pozitivan. Bili smo u izolaciji, poštovali sva pravila, da bi pre tri dana ponovo uradili test i rezultat je pokazao da smo negativni. Juče sam ponovo uradila novi test i pokazao je da sam pozitivna i da imam virus korona – počela je Orijana.

Priznaje da ne razume šta se tačno dogodilo.

- Ne znam kako stvari funkcionišu ni kako sam bila negativna, pa pozitivna. Čula sam da je neko rekao da test može da bude lažno negativan i zato sam uradila taj novi test. Ovo samo dokazuje koliko malo znamo o ovom virusu. Malo mi je čudno, jer je prošlo 15 dana u karantinu.

Dobra vest je da se oni osećaju dobro.

- Nemamo nikakve simptome, stvarno se dobro osećamo. Ostaćemo kod kuće. Ne želim da alarmiram ljude, ali virus se širi po celom svetu i nadam se da moje iskustvo može da pomogne u ovoj borbi. Ponavljam, ako imate simptome, nemojte rizikovati. Ostanite kod kuće – zaključila je Orijana.