Legendarni igrač Mančester junajteda i Liverpula Pol Ins nije u euforiji zbog dominacije ekipe Jirgina Klopa. Uprkos tome što su Redsi osvojili Ligu šampiona i bez poraza su u Premijer ligi ove sezone, bivši engleski reprezentativac smatra da sve to nije razlog da se jedna ekipa porglasi velikom.


- Kada sam igrao u Mančesterubili smo velika ekipa sa velikim igračima.Samo se setite tih igrače... Da li bi Roj Kenili, Rajan Gigs, imali mesta u ovom Liverpulu? Naravno da bi, nema mesta ni diskusiji na tu temu. Da bi ovaj Liverpul bio velika ekipa treba da osvaja trofej za trofejom. Tako se postaje velika ekipa. Ne možemo na osnovu jedne ili dve titule nekoga da veličamo. To zna i Klop -rekao je Ins u razgovoru za „BT sport“ i nastavio. - Liverpul je bio velika ekipa osamdesetih. Posle njih je to bio Fergusonov Junajted, pa onda Čelsi... Kada sadašnji Liverpul bude dominirao kao te ekipe, tada možemo da ga zovemovelikom ekipom.


Ins je bio ljubimac navijačaJunajteda u periodu od 1989. do 1995. godine, a jedan je od retkihigrča koji je igrao i za “crvene đavole” i za “redse”.