Noć pre pogibije fudbaleri Junajteda se veselili u Skadarliji, Šekularac dogovorio odlazak na more sa Tejlorom

Novosti online

06. 02. 2015. u 10:10

Ноћ пре погибије фудбалери Јунајтеда се веселили у Скадарлији, Шекуларац договорио одлазак на море са Тејлором

Mančester Junajted

Rastao sam se sa fudbalerima Junajteda jutros rano i ispratio Tejlora do hotelske sobe. Za vreme utakmice nas dvojica smo se posebno sprijateljili. Pozvao me je u goste, rekao je tada Dragoslav Šekularac

Srećni zbog remija sa Crvenom zvezdom (3:3) i prolaskom u narednu rundu KEŠ, fudbaleri Mančester junajteda su poslednju noć, pred Minhensku tragediju, proveli u boemskoj četvrti Skadarlija. Naravno, zajedno sa igračima crveno-belih koji su im, nakon ovog dvomeča, postali veliki prijatelji.

Ekipe su zajedno najpre bile na banketu u Mažestiku, gde je Mat Bezbi održao govor kojim je možda i predosetio nešto, da bi se nakon večere uputili ka gradu. Tačnije, Skadarliji.

– Vodili smo Mata Bezbija i njegove igrače u Skadarliju. Kako smo se lepo proveli, a naročito su bili oduševljeni naši gosti. Vraćajući se u hotel, negde oko tri sata ujutru, Bezbi je oduševljeno rekao da mu je ovo bilo najprijatnjije veče – priseća se te noći dr. Aca Obradović.

I na licima fudbalera se videla velika tuga, nakon teške nesreće Mančesterovih fudbalera.

– Kada se samo setim kako smo proveli ugodno veče u njihovom društvu. Radovali su se dečački, razdragano – istakao je tadašnji prvotimac Jovan Cokić.

– To su nezaboravni sportisti. Doček koji su nam priredili u Mančesteru bio je krunisan na kraju utakmice kada su Bezbijevi fudbaleri stali pored aut linije i pljeskom ispratili naš izlazak sa terena – rekao je Bora Kostić i dodao:

Na banketu pristupio mi je Berni i preko tumača zamolio da ga izvinim za jedan faul. Nasmejao sam se i zagrlio ga, a on, još u neverici da mu praštam, nastavio je da se pravda.

Možda i najveća tuga izbijala je iz Dragoslava Šekularca. Imao je zajednički dogovor sa Tomijem Tejlorom.

– Ne, ne mogu da verujem. Rastao sam se sa fudbalerima Junajteda jutros rano i ispratio Tejlora do hotelske sobe. Za vreme utakmice nas dvojica smo se posebno sprijateljili. Pozvao me je u goste – rekao je Šekularac na dan nesreće i dodao:

– A ja sam mu predložio nešto drugo. Da, posle Svetskog prvenstva, prvo dođe on kod mene. Da zajedno odemo na more, a posle za Englesku. Bio je pristao.

(Izvor: Telegraf.rs)


PROČITAJTE JOŠ

Đoković non-stop na testiranjima

Jelenić: Nije bruka, već surova realnost

Novo divljanje u Istanbulu, navijači Galatasaraja razbili glavu treneru Makabija

Blažič: Sada mi je jasno da je trebalo da šutnem; Vilijams: Nećemo da pobegnemo u pećinu i da se krijemo

Lalatović: Parker pravi razliku

Zvezda promašila Top 8 snove
Andrija Živković - Dug je put do zvezda
Terzić moli za strpljenje: Morali smo da pronađemo milion evra
Troicki: Skijanje je moja relaksacija, najlepše tek dolazi
Zvezda s Orlandićem zatvara prelazni rok

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije