Delegat UEFA: Ne želim da pričam ko je kriv, utakmica je morala da bude prekinuta

Tanjug

14. 10. 2014. u 23:15

Disciplinska komisija UEFA odlučiće o tome, mogu samo da kažem da smo specijalni izveštač i ja podneli izveštaj - istakao je Holanđanin Hari Bin

Evropska fudbalska unija (UEFA) naknadno će doneti odluku o registrovanju utakmice Srbija - Albanija, potvrdio je delagat UEFA, Holanđanin Hari Bin.

- Posle svega što je viđeno, utakmica je morala da bude prekinuta. Ne želim da pričam ko je kriv. Disciplinska komisija UEFA odlučiće o tome, mogu samo da kažem da smo specijalni izveštač i ja podneli izveštaj. Okolnosti su takve da utakmce nije mogla da bude nastavljena - rekao je Bin na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Utakmica između Srbije i Albanije, u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, prekinuta je u Beogradu nakon skandalozne provokacije albanskih navijača i incidenata koji su usledili nakon toga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

pitalica

15.10.2014. 01:50

@yugovic - Da li je potrebno da se naglasi: sudija je englez a americki pasos je obezbedio ulaz g. Rami u VIP lozu. Znaci li to, da svako sa americkim pasosem ima pristup VIP lozi ili mozda g. Rama ima americki diplomatski pasos?

Наивац из Ковачице

15.10.2014. 01:11

Како то мисли тај мистер Бин: "видећемо ко је крив"?!? Па и за тучу пијаних црнаца у публици на утакмици Мадагаскар - Боцвана криви су увек и искључиво Срби и Србија, разуме се! Немојте случајно да покварите ту давно устаљену традицију ваших газда из FIFA и UEFA, мистер Бине!

Somborac

15.10.2014. 07:32

Bojim se da zbog upada navijaca sve nase selekcije budu izbacene iz daljeg takmicenja NEDAJ BIZE.A sta su siptari radili ..to nema veze.

sreto

15.10.2014. 12:30

Znaci AMERICKI SIPAC doneo "dron" (bespilotnu) letelicu u Beograd, a pre dva dana Nacelnik generalstaba General Dikovic rece:"Srbija se moze branit od terorista", ovaj dogadjaj govori suprotno. Nije iskljuceno da vam TERORISTI (americki drzavljani) posalju DRON-BOMBU iznad vojne parade ili iznad skupstine, SRPSKA ZANDARMERIJA JE HRABRA SAMO KAD TREBA SRBE DA BIJE !!!

Бивши спортски радник

15.10.2014. 12:58

Нема шта, мистер Бин је дао назови изјаву у потпуности достојну лику и делу мистер Бина.

zika

15.10.2014. 13:16

covek vam je sve rekao na ciju vodenicu ce ici voda, sinoc su dozvolili nastavak utakmice ali posto albanci nisu hteli da nastave utakmicu nisu imali uslove za nastavak, tako Srbijo ne zamaraj se nekakvom osudom uefe jer je vec presudjeno Srbi su krivi sto su zivi :)