ŠPIJUNKA: Slatka provera Siniše Malog

V. N.

03. 12. 2021. u 11:30

MINISTAR finansija Siniša Mali među prvima je probao kako funkcioniše izdavanja novih računa sa kju-ar kodom u jednoj radnji u Barajevu, koja je prva u Srbiji prešla u model e-fiskalizacije.

ШПИЈУНКА: Слатка провера Синише Малог

Foto Privatna arhiva

Izabrao je da kupi keks i čokoladu, platio je i dobio račun čiji se izgled razlikuje od dosadašnjih.

Iako se na njemu to ne vidi, jer liniju održava redovnim treninzima i trčanjem, ministrova slaba tačka su upravo slatkiši.

I to odmalena, još iz vremena kada je raspuste provodio kod bake i deke u Novom Sadu, gde je imao svoj "štek" sa raznim poslasticama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

Šta se desi organizmu kada se odreknemo HLEBA na mesec dana?