Serija Čari se vraća na male ekrane

Novosti Online

27. 01. 2018. u 22:54

Više od decenije posle završetka serije ''Čari'', snimaće se nova verzija. Ona će se, za razliku od prethodne čija je radnja bila smeštena u sedamdesete godine, odigravati u sadašnjosti

Серија Чари се враћа на мале екране

Print screen youtube

TELEVIZIJSKA mreža ''Si-Dablju'' naručila je izradu pilot-epizode nove verzije nekada popularne serije "Čari", koja se emitovala od 1998. do 2006. godine i imala osam sezona.

Šenon Doerti, Alisa Milano i Holi Mari Kombs u originalnoj seriji su igrale tri sestre, poznate kao "Začarane", inače najmoćnije dobre veštice svih vremena koje svoju "Moć trojstva" koriste da bi štitile nedužne od zlih bića.

Od treće sezone Šenon je napustila seriju, a njeno mesto je zauzela Rouz Mekgovan.

Dvanaest godina nakon završetka serije, snimaće se nova verzija. Ona će se, za razliku od prethodne čija je radnja bila smeštena u sedamdesete godine, odigravati u sadašnjosti.

PROČITAJTE JOŠ - Nekadašnje zvezde serije “Čari”: Neće rimejk, ali hoće film

U ulogama sestara Halivel naći će se nove mlade glumice, a sama priča će dobiti određen feministički ugao.

U zvaničnoj najavi se navodi da će se tri sestre boriti protiv svakojakih zlih sila.

"U ovoj zabavnoj feminističkoj verziji originalne serije u centru pažnje su tri sestre, studentkinje na koledžu, koje otkrivaju da su veštice. Između borbe sa natprirodnim bićima i demonima, rušenja patrijarhalnih pravila i porodičnih veza i odnosa, veštičijem poslu nikad kraja", prokomentarisale su svoj novi projekat producentkinje nove serije DŽeni Urman, DŽesika O'Tul i Ejmi Rardin.


(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Beba

24.09.2018. 14:23

Nije original u sedamdesetim, nego kraj devedesetih pocetak 2000ih, bas kad je i serija nastala