Nebojša Dugalić peti put postao otac

M. ADŽIĆ

07. 03. 2012. u 23:56

Небојша Дугалић пети пут постао отац
Supruga glumca, profesora i reditelja Nebojše Dugalića u sredu ujutru na svet je donela devojčicu, koja je Dugalićima peto dete. Uz ljubav nema nikakvog straha od budućnosti - kaže Nebojša
GLUMAC, profesor i reditelj Nebojša Dugalić postao je po peti put otac! Njegova supruga Dragana, sa kojom je 11 godina u skladnom braku, porodila se u sredu oko četiri sata ujutru i na svet donela devojčicu.

- Presrećan sam što će u našu porodicu za koji dan doći sedmi član - rekao nam je kroz osmeh Dugalić, dok se u pozadini čula dečja graja. - Kod kuće sam, čuvam decu, a moja supruga i beba osećaju se odlično i za dva, tri dana očekujem da ću ih izvesti iz bolnice. Ćera mi je divna, rekoše mi da je teška 3.900 grama, a dužinu sam od silnog uzbuđenja zaboravio. Još me nisu „pocepali“, ali polako, uzimamo zamah. Uveliko se spremam za slavlje. Primam čestitke celo jutro, a očekujem da me danas posete prijatelji i rodbina kako bismo proslavili ćerkino rođenje.

Četvorostruki dobitnik glumačke nagrade „Zoranov brk“ kaže da još nisu smislili ime za devojčicu, ali da će se oko toga dogovoriti kad mu supruga i ćerka izađu iz porodilišta. Mada ima uspešnu karijeru, Nebojša je pravi porodičan čovek koji poštuje tradicionalne vrednosti i smatra da je uloga roditelja najvažnija u životu. U Srbiji je u današnje vreme prava retkost imati veliku porodicu, a Dragana i Nebojša podižu četiri, a od srede pet naslednika - ćerku Janu (10) i sinove Vidana (9), Bogdana (8) i Kalina (1,5).

- Nismo planirali ovoliko dece kada smo se uzimali. Nije to bilo ni sa ciljem povećanja nataliteta u Srbiji, već božji dar i pitanje ljubavi. Život je nepredvidljiv, a čovek može malo toga da planira, pogotovo kada je reč o rađanju novog života. Neka ih bude, hvala bogu, koliko ih bude. Situacija u našoj zemlji uvek je bila teška, a ne samo danas, kada imam veliku porodicu. Kada u braku ima ljubavi, onda nema nikakvog straha od budućnosti - kaže Nebojša.

Na pitanje da li će posle petog deteta staviti, eventualno, tačku na proširenje porodice, Nebojša nam kroz osmeh odgovara:

- Ne, biće kako Bog hoće. Važno mi je da decu naučim da vole i da se sa ljubavlju odnose prema svemu u životu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Marie

08.03.2012. 00:34

E pa neka je sa srecom :))))))) Tako svi treba da radimo :)))) Umesto da se svadjamo i ubijamo treba da pravimjo decu i da u njima uzivamo :))))))))Ziva bila i velika porasla :)))))))))))

Miro Markovic

08.03.2012. 06:31

Neka dobri Bog podari zdravlje tvojoj divnoj porodici i ti i tvoja supruga dozivite unuke, praunuke, i cukunuke i da svi oni budi dobri i cestiti kao sto ste vi. Ziveli na mnogaja ljeta!

Dusanka Kovrlija

08.03.2012. 06:52

Srecnim roditeljima cestitam decici zelim dobro zdravlje i svu srecu ovog sveta da budu zdravi i veseli da se svakog dana bude sa osmehom na licu u svakom novom danu da ste sve zdraviji jaci i lepsi da im roditelji sa njima budu ponosni i srecni od srca vam zelim sve najbolje ziveli svi srecno slozn i da vas bude jos jos jos josjooooooooooos Dusanka Kovrlija.

KIZA

08.03.2012. 07:28

Ovakvih ljudi je na žalost sve manje u ovoj našoj lepoj,a napaćenoj zemlji;Dugalići su svima nama pokazali da nije toliko teško biti normalan!!!!!

Добар глас

08.03.2012. 11:24

Драгани, другарици из детињства, и Небојши, желим све најбоље!