VUČIĆ O KOSOVU I METOHIJI: Ja hoću Srbiju u Briselu, ali neću da pristajem na ucene

Novosti online

18. 05. 2021. u 20:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da želi Srbiju u Briselu, ali da neće da pristaje na ucene.

ВУЧИЋ О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Ја хоћу Србију у Бриселу, али нећу да пристајем на уцене

Foto: Printskrin TV Pink

On je rekao da predstavnici svih zemalja koji su bili na Brdo-Brioni procesu žele da priznaju takozvano Kosovo ili su ga već priznali.

- Napravljena je situacija da ne možemo mi biti krivi. Mi imamo podršku jednog od tri člana Predsedništva BiH - Milorada Dodika. Uspeli smo i u Briselu da dobijemo dodatne garantije za nastavak KFOR-ovog mandata. To je veliki uspeh. Možete li da zamislite kakav bi haos izbio da se KFOR povuče. Imaćemo važne vežbe i sa Amerikancima i sa Rusima, i zahvalan sam Stoltenbergu što poštuje našu neutralnost - kaže Vučić.

On je ponovio da ne želi da prizna lažnu državu Kosovo.

- Ja hoću Srbiju u Briselu, ali neću da pristajem na ucene - rekao je Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu