TRAŽE SMENU NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Naprednjaci Novog Sada večeras odlučili jednoglasno

J.S.

17. 05. 2021. u 22:38

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu doneo je večeras jednoglasnu odluku da se pokrene postupak smene Nebojše Stefanovića sa svih državnih kao i stranačkih funkcija.

ТРАЖЕ СМЕНУ НЕБОЈШЕ СТЕФАНОВИЋА: Напредњаци Новог Сада вечерас одлучили једногласно

FOTO:GO SNS

Istovremeno, tražimo i smenu svih stranačkih funkcionera koji su učestvovali  u urušavanju stranke, a pre svega, zbog afere prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ugrožavanja njegove lične bezbednosti.

- Dovođenje u pitanje bezbednosti predsednika Srbije koji je duže vremena prisluškivan, najveći je razlog za smenu bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, koji se trenutno nalazi na funkciji ministra odbrane. NJegovo nereagovanje na prisluškivanje predsednika govori ili o njegovoj nesposobnosti ili o direktnoj nameri da naudi bezbednosti predsednika države Aleksandra Vučića. Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu zbog toga traži da se ceo slučaj ispita do kraja i otkriju svi učesnici pomenute afere, kao i da snose sve zakonske konsekvence - navedeno je u saopštenju.

FOTO:GO SNS

 

Oni takođe navode da s obzirom na to da je Nebojša Stefanović visoki državni, ali i jedan od najviših funkcionera stranke, ovakav skandal narušio je ugled naše stranačke organizacije, kojoj su potrebne promene na svim nivoima.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu pruža bezrezervnu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića u naporima da od Srbije, koju smo 2012. godine zatekli u rasulu u gotovo svim oblastima, stvori jaku i bogatu državu, koja je postala istinski lider regiona.

- O ispravnosti politike Aleksandra Vučića govore rezultati za koje pohvale stižu iz svih krajeva sveta.-zaključuje novosadski odbor SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)