HITNA REAKCIJA SRBIJE: Žestok odgovor na bezobrazluk ambasadora Izraela

Novosti online

12. 05. 2021. u 10:10

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković reagovao na izjavu izraelskog ambasadora, da je "Srbija praktično, vašingtonskim sporazumom priznala tzv. Kosovo".

ХИТНА РЕАКЦИЈА СРБИЈЕ: Жесток одговор на безобразлук амбасадора Израела

Foto: Printskrin TV Prva

Podsetimo, ambasador Izraela Jahen Vilan je tokom gostovanja u Jutarnjem programu TV Prve potom, upitan zašto je njegova država priznala tzv. Kosovo, rekao i da je Izrael to uradio jer je bio pod pritiskom Amerike. Te dve rečenice izazvale su odmah reakcije voditelja koji je odštampao sporazum i pokazao ga uživo.

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković, koji je rekao da je izjava izraelskog ambasadora da je Srbija "priznala" tzv. Kosovo apsolutno netačna i da je reč o "svojevrsnom bezobrazluku".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Prellee

12.05.2021. 10:58

Zna on dobro zasto su priznali Kosovo! Oni su i bili jedan od faktora rusenja medjunarodnog prava i poretka.Oni su elemenat koji proizvodi haos po svijetu i uspostavljaju zakone divljine.Nece mu proci to sto su oni uradili a nece da priznaju, da su Srbi priznali Kosovo Washingtonskim sporazumom.Srbija to nije uradila, niti hoce ozakoniti divljanje zapadne alijanse 90 godina.Srbiji ne mogu nametnuti da je ona to uradila, oni su to uradili, po svojoj volji.U tome Srbija nema nikakvog udjela, to je njihovo djelo.