ŽIVEĆE SRPSKI NAROD UPRKOS SVEMU: Vučić snažnom porukom završio govor u Donjoj Gradini

Novosti onlajn

08. 05. 2021. u 13:03

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić položio je danas venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini.

ЖИВЕЋЕ СРПСКИ НАРОД УПРКОС СВЕМУ: Вучић снажном поруком завршио говор у Доњој Градини

Foto: S. M.

Ne smemo da pristanemo na ćutanje, koje donosi nove logore i nove kosti, zato poručujem, novi Jasenovci, nove Oluje, neće se dogoditi našem narodu, to poručuje mala, ali snažnija i dostojanstvena Srbija - dodao je predsednik.

- Nacija smo, koja je najviše stradala na ovim prostorima, a to nikada niko neće priznati. Džabe brojevi i činjenice, ali mi moramo da se razlikujemo, u tome je naša snaga. kao što očekujemo od drugih, tako i mi više nikada nećemo ponoviti neke zločine nad bilo kim - podvukao je predsednik.

- Uz mnogo mrtvih, i vama posebna počast, preživeli logoraši, što ste kroz hrabrost i patnju preživeli strahote. Uz sve to smo uspeli d aopstanemo kao narod. Ovde u Dubici je prvi vojnik otišao u vojsku, sve što je bilo muško, starije od 15 godina je pobijeno, a tek nakon raka je prvi vojnik otišao u vojsku. Ipak, preživeli smo zbog vas, i za vas - rekao je Vučić.

Živeće srpski narod uprkos svemu i onima koji to nisu želeli - završio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (29)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!