RAKIĆ SE SASTAO SA PETKOVIĆEM I ARITONOVIĆEM: Podržan zahtev za realizaciju infrastrukturnih projekata

D.Z.

05. 05. 2021. u 22:35

- MINISTAR za zajednice i povratak Goran Rakić sastao se danas sa gradonačelnicima opština Parteš - Pasjane i Ranilug, Draganom Petkovićem i Vladicom Aritonovićem i pozitivno odgovorio na njihove zahteve kada su u pitanju infrastrukturna ulaganja u ove dve opštine. Ministar je rekao da je bolja infrastrukturna uređenost opština veoma važna za njene žitelje i da svakako podržava zahteve gradonačelnika za većim ulaganjima u bitne projekte koji će biti realizovani u cilju poboljšanja života.

РАКИЋ СЕ САСТАО СА ПЕТКОВИЋЕМ И АРИТОНОВИЋЕМ: Подржан захтев за реализацију инфраструктурних пројеката

Foto: D.Z.

- Gradonačelnici ove dve opštine su mi danas predočili koji su projekti značajni za Parteš-Pasijane i Ranilug i bilo mi je zadovoljstvo da mogu da im kažem da će Ministarstvo za zajednice i povratak sem izgradnje novih i renoviranja postojećih stambenih objekata za porodice koje žive teško i podržati sve one projekte koji su prioritetni - kazao je ministar Rakić. Ministar je istakao da će se on dok god bude bio na čelu Ministarstva za zajednice i povratak zalagati za bolji život građana i da to nije samo deklarativno već da se to vidi i na terenu.

Nakon iskazane zahvalnosti od strane gradonačelnika Petkovića i Aritonivića na podršci u nameri da Parteš-Pasjane i Ranilug budu infrastrukturno uređenije opštine, dogovorene su i posete ovim opštinama u narednim danima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)