VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA RADNE VEČERE: Dočekao sam Olivera Varheija uz odličan penušavac, ali ne smem da otkrijem koji

Novosti online

03. 05. 2021. u 20:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je večeras na Instagramu fotografiju sa evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheijem.

ВУЧИЋ ОБЈАВИО ФОТОГРАФИЈУ СА РАДНЕ ВЕЧЕРЕ: Дочекао сам Оливера Вархеија уз одличан пенушавац, али не смем да откријем који

Foto: Instagram

- Uz odličan srpski penušavac, ime ne smem da otkrijem, dočekao sam iskrenog prijatelja Srbije, evropskog komesara za susedsku politiku i proširenje Olivera Varhejija. Glavna tema radne večere biće evropske integracije naše zemlje, napredak Srbije u oblasti vladavine prava i još snažnija ekonomska podrška rastu srpske privrede - stoji pored zajedničke fotografije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

Dragan

04.05.2021. 01:14

Status naše države u svetu je podignut na jedan viši nivo. Svakim danom napredujemo na svim poljima, i nadamo se još boljim rezultatima i članstvu u EU.

lak

04.05.2021. 10:59

Status naše Srbije u svetu je podignut na jedan viši nivo. Svakim danom napredujemo na svim poljima, i nadamo se još boljim rezultatima i članstvu u EU.

lak

04.05.2021. 11:00

Status naše zemlje u svetu je podignut na jedan viši nivo. Svakim danom napredujemo na svim poljima, i nadamo se još boljim rezultatima i članstvu u EU.

Marijana

04.05.2021. 11:47

Zahvaljujuci odgovornoj politici predsednika Vucica Srbija je stekla mnogo prijatelja, te je saradnja mnogo olakšana i naš put evrointegracija ide u pravom smeru.

Sonja

04.05.2021. 11:49

Vučić nastavlja neumorno da radi za Srbiju. Radna večera sa Varheljijem je od krucijalnog značaja za dalji evropski put nase zemlje. Verujem da je ova poseta prosla u prijatnoj atmosferi i da je razgovor bio konstruktivan.