"BRAVO SRBIJO": Vučić zahvalio građanima na ekonomskom uspehu (VIDEO)

Novosti online

30. 04. 2021. u 14:00

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandra Vučić obratio se danas građanima Srbije u video poruci koju je objavio na društvenoj mreži Instagram.

БРАВО СРБИЈО: Вучић захвалио грађанима на економском успеху (ВИДЕО)

Foto: Printskrin


- Poštovani građani Srbije, hoću da vas obavestim da smo planirali da stopa rasta u prvom kvartalu ove godine Srbije bude -1,30 odsto. Imali smo strahovito visoku bazu iz prethodna dva prošle godine, da bismo na kraju ove godine uspeli da dostignemo stopu od 6 odsto. Imam inzvanredne vesti za vas, i ne mogu da sakrijem sreću i ponos zbog toga što se nalazim na čelu zemlje koja je to uspela. U prvom kvartalu Srbija je ostvarila rast više od plus jedan, to je enormna razlika. Na primer, Nemačka je očekivala -1,5, a ima -1,7, i nisu zadovoljni. Srbija ide strahovitom brzinom napred, zahvaljujući vama narode, i građanima Srbije, a ako budemo imali 11 odsto u drugom kvartalu, a planirano je 10 odsto, bićemo šampioni u Evropi po stopi rasta. I na kraju, sve to možemo samo ako nam pomognete, ako se vakcinišemo. Živela Srbija - rekao je predsednik u video poruci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (18)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)