VUČIĆ OTVARA DEO OBILAZNICE OKO BEOGRADA: Istovremeno izgrađena dva tunela na deonici od 7,7 km

Tanjug

28. 04. 2021. u 16:59

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otvoriće sutra Sektor 4 obilaznice oko Beograda od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo.

ВУЧИЋ ОТВАРА ДЕО ОБИЛАЗНИЦЕ ОКО БЕОГРАДА: Истовремено изграђена два тунела на деоници од 7,7 км

Foto: Printscreen

Otvaranje je predviđeno u 12.00 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Sektor 4 obuhvatio je radove na izgradnji leve trake auto-puta od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača u dužini od 7,7 kilometara. Istovremeno su izgrađeni tuneli Lipak i Železnik i tri mosta.

Završena je kompletna izgradnja petlje Orlovača sa pristupnim rampama i petlje Petlovo Brdo sa po dve odvojene kolovozne trake od Metroa do petlje Orlovača - uključujući i most iznad starog kružnog puta od Rakovice do Železnika.

Postavljeni su i zidovi za zaštitu od buke u dužini većoj od pola kilometra.

Otvaranjem Sektora 4 vožnja od Batajnice do Orlovače ubuduće bi trebalo da traje svega dvadesetak minuta.

Preostaje da se završi gradnja druge trake auto-puta od Orlovače do tunela Straževica i da se završi izgradnja obe trake auto-puta od Straževice do Bubanj Potoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!