RAZDOR MEĐU OPOZICIONARIMA: Svađe na "Tviteru" zbog Palme, Marinika Tepić danas daje iskaz

D. M.

26. 04. 2021. u 06:20

SLUČAJ optužbi u vezi sa podvođenjem maloletnica i seksualnim nasiljem nad ženama, koje je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela na račun lidera Jedinstvene Srbije i čelnika Skupštine opštine Jagodina Dragana Markovića Palme, izazvao je nove razdore u delu srpske opozicije, ali i žučne svađe na "Tviteru".

РАЗДОР МЕЂУ ОПОЗИЦИОНАРИМА: Свађе на Твитеру због Палме, Мариника Тепић данас даје исказ

Deo ekipe u Hurgadi/odmor Deo ekipe u Hurgadi

Tako je buknuo i verbalni obračun između šefa DS Zorana Lutovca i bivšeg direktora Fondacije za otvoreno društvo Milana Antonijevića. Povod je bila odluka vrha DS da smeni predsednika GO stranke u Jagodini, advokata Dragana Alempijevića, zato što je prihvatio da bude Palmin branilac.

- Odavno nisam video besmisleniju stranačku odluku. Pravo na odbranu ima svako, pa i Palma, a kažnjavati advokata jer je uzeo da ga zastupa je u najmanju ruku skandal - poručio je Antonijević Lutovcu i pozvao ga da povuče odluku.

Lutovac mu nije ostao dužan:

- Pročitaj ceo tekst Milane, pre nego što odeš na Pink da nešto smatraš. Ne radi se o odbrani, nego o podnošenju tužbe u ime 393 žene. Dakle, u pitanju je politički čin sa indicijom o povredi ljudskih prava.

Palmu je prethodnih dana na društvenim mrežama branio i prvi čovek Dveri u Jagodini Stefan Vuk Milanović, koji je naveo da je "Tepić projekat Zapada". Milanovića, međutim, šef Dveri Boško Obradović neće sankcionisati, a istup stranačkog kolege nazvao je - unutarstranačkom demokratijom i slobodom.

Marinika Tepić danas u Jagodini treba da da iskaz povodom navoda koje je iznela u vezi sa Draganom Markovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)