VUČIĆ SE SASTAO SA LAJČAKOM: O dijalogu Beograda i Prištine na početku posete Briselu (FOTO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 19:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčkom.

ВУЧИЋ СЕ САСТАО СА ЛАЈЧАКОМ: О дијалогу Београда и Приштине на почетку посете Бриселу (ФОТО)

Foto: Instagram

Predsednik je doputovao danas popodne u dvodnevu posetu sedištu EU.

Sutra će predsednika Srbije primiti predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen.

U sedištu EK, Vučić će se sastati i sa evropskim komesarom za proširenje, Oliverom Varhejijem.

Potpredsednik Evropske komisije i šef diplomatije EU, Žosep Borelj, povodom posete predsednika Vučića, organizovaće radni ručak u Briselu.

Posle toga je planirano da se Borelj i Vučić obrate medijima iz Evropske službe za spoljne poslove.

U popodnevnim časovoma, predsednik Vučić sastaće se i sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju, Vladimirrom Bilčikom.

Radna poseta predsednika Srbije Briselu završava se večerom koju u čast predsednika Vučića i delegacije iz Beograda organizije predsednik Evropskog saveta, Šarl Mišel.

Na agendi razgovora u Briselu naćiće se primena nove metodologije na ubrzanju pristupnog procesa Srbije, razvojni projekti u Srbiji predviđeni evropskim Ekonomsko investicionim planom, ali i borba protiv pandemije i strategija vakcinacije u regionu, za koju je Srbija pohvaljena od evropskih zvaničnika i javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu