PLAN POSETE: Važni sastanci i razgovori - evo šta Vučića očekuje u Briselu

Novosti online

25. 04. 2021. u 13:26

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u dvodnevnoj poseti Briselu.

ПЛАН ПОСЕТЕ: Важни састанци и разговори - ево шта Вучића очекује у Бриселу

D.Milovanović

Kako saznajemo predsednika večeras očekuje večera sa predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

Drugi dan posete Vučić se sastati sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i s komesarom EU za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheijem.

Potom predsednika očekuje sastanak i ručak sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbednosnu politiku Žozepom Boreljom, nakon čega će se njih dvojica obratiti medijima. 

Oko 17 časova predviđen je sastanak sa stalnim izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimirom Bilčikom, a potom i večera sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (28)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!