NOVA PODMETANJA IZ PRIŠTINE: BIA - Lažna vest u medijima o hapšenju pripadnika BIA na KiM

Tanjug

22. 04. 2021. u 19:54

NIJEDAN pripadnik BIA nije uhapšen na Kosovu i Metohiji, kažu u Bezbednosno-informativnoj agenciji, nakon što se na jednom prištinskom portalu pojavila vest da su saradnici BIA uhapšeni u akciji kosovske policije.

НОВА ПОДМЕТАЊА ИЗ ПРИШТИНЕ: БИА - Лажна вест у медијима о хапшењу припадника БИА на КиМ

Foto: Vikipedija

Uz to, portal je objavio i fotografiju navodnog hapšenja.

"U prištinskim medijima se pojavio tekst u kojem se navodi kako su uhapšeni pripadnici BIA u specijalnoj akciji kosovske policije. Pomenuti događaj se nije ni desio, a fotografija koju su prištinski mediji ‘ekskluzivno’ objavili je iz 2018. godine i preuzeta je sa interneta", navode u BIA.

Kako kažu, to je još jedan dokaz plasiranja lažnih vesti i pokušaja da se srpska služba bezbednosti kompromituje i destabilizuje.

"Poslednjih dana, pojavio se niz lažnih tekstova fotografija i snimaka koji su za cilj imali da kompromituju BIA, a sve u cilju destabilizacije i smanjenja poverenja gradana u institucije koje su tu da ih štite", navode u bezbednosnoj agenciji.

Inače, portal newstoday48hr.com objavio je danas vest da su u akciji prištinskom naselju„ Kalabrija “uhapšeni i pripadnici srpske tajne službe-BIA.

Pozivajući se na kosovsku policiju, objavili su da to "ima veze sa operacijom, kako bi se identifikovale i uhapsile neke osumnjicene osobe koje su strani državljani, tražene na međunarodnom nivou".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)