SLOVAČKA SRUŠILA SNOVE KURTIJU: Oglasila se ambasada - Nema priznanja lažne države!

Novosti online

20. 04. 2021. u 18:43

PREMIJER privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti zatražio je od šefa kancelarije za veze Slovačke u Prištini da ta država prizna nezavisnost tzv. Kosova.

СЛОВАЧКА СРУШИЛА СНОВЕ КУРТИЈУ: Огласила се амбасада - Нема признања лажне државе!

Foto: Printskrin

Na pitanje kakav je stav Slovačke po pitanju nezavisnosti tzv. Kosova iz Ambasade Slovačke u Srbiji ističu da je stav ostaje nepromenjen.

- Dozvolite da Vas obavestimo da pozicija Slovačke po pitanju tzv. nezavisnosti Kosova ostaje nepromenjena - kažu iz Ambasade Slovačke.

Podsetimo, Kurti se juče sastao sa šefom kancelarije za veze Slovačke u Prištini Rastislavom Kostilnikom.

Pored zahteva da za država prizna nezavisnost, Kurti je pozdravio zainteresovanost Slovačke za dijalog sa Beogradom i istakao da on mora da bude dobro pripremljen, uz transatlantski pristup i rukovođen demokratskim vrednostima.

(B92.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima