MILENKO JOVANOV: Đilas se pretvorio u nesimpatičnu verziju Šeherezade

Novosti online

10. 04. 2021. u 14:43

DRAGAN Đilas se pretvorio u nesimpatičnu verziju Šeherezade i svakoga dana priča novu bajku građanima, u nadi da će tako da izbegne odgovore na pitanja vezana za 68 miliona dolara na 53 računa u 17 zemalja - saopštio je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ: Ђилас се претворио у несимпатичну верзију Шехерезаде

Foto: Arhiva

Ti računi i milioni na njima su rezultat njegove vlasti u Beogradu i Srbiji i to objašnjava zašto sve ono o čemu sada priča i obećava nije uradio kada je bio u prilici.

Prosto, imao je druge prioritete. Važnije je bilo filovanje računa po inostranstvu milionima dolara, nego raditi za narod.

I to građani odlično znaju.

Zato, ni građanima Beograda, a ni građanima Srbije, ne trebaju bajke nesimpatične Šeherezade, jer dobro znaju da je njegov pravi plan za "dan posle" da otvori račune u zemljama u kojima ih još nema i da ih napuni njihovim novcem.

I ništa više od toga - zaključio je Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (16)

Nevena

10.04.2021. 15:32

Sve Djilasove price padaju u vodu pred njegovim racunima po belom svetu. To otkrice je definitivno njegov krah, a ovo sto on trenutno radi je hvatanje davljenika za slamku spasa. Slamka je ipak samo slamka.

Marija

10.04.2021. 15:51

I vi svi zajedno sa njim, Ako ste na vlasti i IMATE CVRSTE DOKAZE DA JE KRIV, H A P S I T E GA a nemojte smarati gradjane, Resite vec nesto do kraja da dokazete da ste bolji od njih,