KRIVA SE ZARAVNJUJE: Situacija u Beogradu se popravlja- Vučić objavio ohrabrujuću vest

Novosti online

18. 03. 2021. u 20:21

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji Intervju na RTS da se situacija u Beogradu sa koronom konačno popravlja

КРИВА СЕ ЗАРАВЊУЈЕ: Ситуација у Београду се поправља- Вучић објавио охрабрујућу вест

Foto: Printskrin Tanjug

- Po prvi put mogu da kažem da se situacija u Beogradu poboljšava, ta kriva se da kažemo blago zaravnjuje. U Beogradu imamo i najveći broj vakcinisanih. Srbija ima doovoljno vakcina. Imamo taman za one koji su se prijavili, ali imaćemo bar još milion ili milion 300 hiljada vakcina za 14 dana. Mi zapravo nismo ni imali neko zatvaranje. Hvala epidemiolozima koji su imali dosad razumevanja i dozvolili da se naša privreda održi. Oni su se mučili, Ana je morala da ih dovede kod mene jer nisam želeo da pomognem u obezbeđivanju većine na Vladi. Morate da gledate lekare, umiru nam ljudi svakog dana. Moj odgovor epidemiolozima je da probamo sa pet ili sedam dana, a ne dve nedelje zaključavanja - rekao je predsednik Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju