ŠTA MILO I BRANO SPREMAJU ZA NEDELJU? Šešeljevo veliko upozorenje narodu u Crnoj Gori! (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 16:36

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je da je Miodrag Daka Davidović prevršio svaku meru lažnim optužbama da je "predsednik Srbije Aleksandar Vučić naručio atentat na njega".

ШТА МИЛО И БРАНО СПРЕМАЈУ ЗА НЕДЕЉУ? Шешељево велико упозорење народу у Црној Гори! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi TV

Šešelj je rekao da je svima jasno da je taj atentat naručio predsednik Crne Gore Milo Đukanović, te da mu je drago što se vladika Joanikije distancirao od Davidovića.

Lider radikala je rekao i da je Daka pretio Joanikiju da neće biti izabran za mitropolita, te podsetio na sastanak Brana Mićunovića i Dake Davidovića u kafani "Kosta", gde je Brano vikao na Davidovića.

Govoreći o planovima Dake Davidovića, dr Šešelj je rekao da je Daka očekivao veliki broj glasova u Nikšiću, kako bi se posle udružio sa DPS-om Mila Đukanovića, te da je Dakin cilj da koalicija Za budućnost Nikšića dobije manje glasova.

- Srpstvo mora da bude na okupu - rekao je predsednik SRS.

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Šešelj je rekao da Milo sa svojim provokatorima može provocirati nerede u Crnoj Gori, kad shvati da gubi, te da u toj akciji može angažovati i bivše policajce i komite.

- Oni su opasni sve dok Brano ima ogromne količine novca da ih stimuliše - rekao je dr Šešelj.

Šešelj je dodao da očekuje da će DPS ponovo podmićivati glasače, ali da on očekuje pobedu koalicije Za budućnost Nikšića.

Foto MVP

Govoreći o tome ko je najveći lider u Crnoj Gori, Šešelj kaže da su to Andrija Mandić i Milan Knežević.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)