KAD OBJAVIMO SVE, LJUDI ĆE MORATI DA SKLANJAJU DECU: Vučić o beskompromisnoj borbi protiv kriminala - detalji iz istrage su šokantni

Novosti online

27. 02. 2021. u 10:25

КАД ОБЈАВИМО СВЕ, ЉУДИ ЋЕ МОРАТИ ДА СКЛАЊАЈУ ДЕЦУ: Вучић о бескомпромисној борби против криминала - детаљи из истраге су шокантни

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje od 10 časova na TV Prva, gde je otkrio zašto je otkazana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je trebala da bude održana juče.

- Čekamo dodatna veštačenja i da se sprovedu postupci Tužilaštva kako bismo mogli da pokažemo narodu kakve dokaze imamo, a da ipak to bude deo dokaznog postupka pre toga. Pokazaćemo i jasno saopštiti ljudima kakve dokaze imamo, moraćemo unapred da kažemo da se deca sklone kako bi mogli da gledaju to što imamo da pokažemo. Videće se ko je koga štitio i ko se zaklinjao na vernost ubicama - rekao je predsednik Vučić.

Dodao je da je svakog dana saznavao neke detalje istraga koji su ga iznova šokirali. Ipak, kaže da on kao predsednik države ne može da se bavi svim temama.

Podsećamo, juče je u sklopu velike borbe protiv kriminala uhapšen jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić.

Policija je pretresom stana, koji osumnjičeni koristi, na teritoriji opštine Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Ivana

27.02.2021. 14:59

Naravno da su detalji istrage šokantni i da bi trebalo da rade na ekonomskom napretku i razvoju naše države.Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.