VUČIĆ POLOŽIO JOŠ JEDAN ISPIT: Evo koju ocenu je dobio predsednik

Novosti online

09. 02. 2021. u 16:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić dobio je još jednu desetku na studijama na Visokoj sportskoj školi u Beogradu.

ВУЧИЋ ПОЛОЖИО ЈОШ ЈЕДАН ИСПИТ: Ево коју оцену је добио председник

Foto Instagram

Najvišu ocenu ovog puta dobio je na predmetu Pedagogija sporta kod profesorke Tamare Stojanović Đorđević.

Vučić se lično zahvalio na svemu što je mogao da nauči od nje. Kako joj je rekao, nada se da će to znanje moći uspešno da prenese na buduće generacije mladih košarkaša i košarkašica.

Podsetimo, Vučić je pre nekoliko dana objavio da položio prvi ispit na Visokoj sportskoj školi. Tada je dobio 10 iz predmeta Sociologija sporta, a lepu vest je objavio na Instagramu.

Inače, Vučić je jula prošle godine otkrio da je upisao Visoku sportsku školu strukovnih studija, i to u želji, kako je naveo, da postane košarkaški trener za klince.

- Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - naveo je tada predsednik.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (32)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina