BURA OKO TUŽBE MUSTAFE PROTIV VULINA: Velika odbrana srpskog jezika i zdravog razuma

Novosti online

09. 02. 2021. u 08:31

KADA bi Ragmi Mustafa iz Nacionalnog veća Albanaca Srbije bolje znao srpski jezik i istoriju srpskog naroda, onda mu nikada ne bi palo na pamet da tuži Aleksandra Vulina za upotrebu reči "Šiptar", reči koja je došla iz njegovog jezika i kojom i on sam sebe tako zove, saopštio je PS.

БУРА ОКО ТУЖБЕ МУСТАФЕ ПРОТИВ ВУЛИНА: Велика одбрана српског језика и здравог разума

Foto Tanjug

- Kada bi Šaip Kamberi, koji prima poslaničku platu od građana Srbije, više cenio i poštovao zemlju koja mu je dala sve u životu, ne bi onda nezakonito pozivao strance da pritisnu srpsko pravosuđe zato što sudi po zakonu i što nije osudilo Vulina zato što govori srpski jezik.

Kada bi i Ragmi i Šaip bili Srbi u Prištini,  obojica bi bili kažnjeni, ako bi upotrebili reč "Metohija" zato što šiptarski separatisti žele da promene istoriju srpskog naroda i zatru, čak i u jeziku, dokaze da je Kosovo i Metohija bila i ostala srce bića srpskog naroda.

Kada bi dozvolili da se srpski jezik menja u odnosu na dnevnu politiku zlonamernih politikanata bilo koje nacije, naviklih na stranu podršku i finansiranje, onda bi prvo nestalo srpskog naroda, a zatim i Srbije.

Zbog svega prethodno navedenog, ovo je najmanje sudska pobeda Aleksandra Vulina, koji je dokazao da nije ni vređao, ni diskriminisao, ovo je velika odbrana srpskog jezika i istorije srpskog naroda - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna