SAZVANA SEDNICA SAVETA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST: Tema - ugroženost predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Novosti online

06. 02. 2021. u 10:01 >> 10:10

MINISTAR policije Aleksandar Vulin izjavio je da će sednica Saveta za nacionalnu bezbednost biti održana u ponedeljak.

САЗВАНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ: Тема - угроженост председника Србије Александра Вучића

Aleksandar Vučić

Vulin je gostujući na TV Prva govorio o ugroženosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića što će biti i jedna od tema sednice.

On nije mogao da odgovori da li je podignut stepen bezbednosti oko predsednika.

Vulin je istakao da je Belivukova grupa najopasnija još od Zemunskog klana.

- Na nama je da vidimo, kako je nastala, zašto je nastala i čime se bavila. Zemunskog klana u ovoj državi više neće biti - uveren je Vulin.

On je dodao da je dokaza dovoljno i da nema bojazni da će dokazi nestati kao u slučaju ubistva Vlastimira Miloševića, kada je nestao uzorak Belivukovog DNK pronađen na licu mesta.

Kako je rekao, istina je da je Milan LJepoja, pripadnik grupe "Pink panter", jednog dana ušao u objekat i iz njega nikada nije izašao, a njegovi ostaci nikada nisu pronađeni.

- Kao što je rekao predsednik Vučić oni se vode tim 'nema tela, nema dela'. Ovo je najsurovija grupa sa kojom smo se susreli - poručio je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

milorad

06.02.2021. 10:21

neki kazu ,a da li je tacno ,da neke zapadne sluzbe preko agenture hrvatske crnegore i muslimanske bih, organizuju destabilizaciju Srbije. teroristicke akcije, ubistva ,ucene ,reketiranje itd su metod a izvrsioce se "kupe" instruisu i odbace (kao sad u slucaju Velje). Zasto nase obavestane sluzbe ne preuzmu u samom startu ,udruzenja navijaca i slicno za obracun sa stranim agenturama ?

Ima se može se

06.02.2021. 10:31

HRVATSKA NE ODUSTAJE OD BORBENE ESKADRILE Odluka u travnju: Rafale ili novi F-16... Nabava je financijski teška od 930 milijuna eura za rabljene francuske Rafale do 1,6 milijardi dolara za nove iz tvornice američke F16 blok 70/72...