ČEDA JOVANOVIĆ IMAO INFARKT PLUĆA?! Novi detalji o zdravstvenom stanju političara

Novosti online

11. 01. 2021. u 21:11

ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ИМАО ИНФАРКТ ПЛУЋА?! Нови детаљи о здравственом стању политичара

Foto: TV Prva/Printskrin

LIDER LDP-a Čeda Jovanović (49) oporavlja se uprkos zdravstvenim komplikacijama nastalim kao posledica preležanog koronavirusa.

U petak je Jovanović u teškom stanju hospitalizovan u KBC „Dragiša Mišović”, a prve procene su bile sasvim nepovoljne. Pretpostavljalo se da Jovanović ima upalu oba plućna krila, te se sumnjalo na plućnu emboliju i upalu kičmene moždine.

Stanje mu je svakako bilo veoma ozbiljno i zabrinjavajuće, a mediji su došli do novih detalja o njegovom zdravstvenom stanju.

U stvari, Jovanović je imao nešto nalik manjem infarktu pluća i zapaljenje plućne maramice, koje je zahvatilo i grudni deo kičmenog stuba. Na sreću, sada dobro reaguje na terapiju koju su mu lekari prepisali i nadamo se da će sve ići u najboljem smeru - priča izvor koji je upućen u zdravstveno stanje Jovanovića.

Kako prenose mediji, Jovanoviću se zdravlje zapravo iskomplikovalo zbog nepoštovanja striktnih saveta lekara. Čeda se u julu prošle godine lečio od kovida, a i tada je bio u kritičnom stanju jer je imao jake bolove i bio je priključen na kiseonik zbog teške upale pluća.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)