SERGEJ IZAZVAO INCIDENT NA DEČIJEM IGRALIŠTU: Doveo psa bez korpe, vučjak uzeo loptu deci - iznervirani roditelji pozvali policiju

Novosti onlajn

03. 01. 2021. u 21:39

VELIKI metež dogodio se danas u parku na Topličinom vencu, kada je Sergej Trifunović na dečje igralište doveo psa bez korpe.

СЕРГЕЈ ИЗАЗВАО ИНЦИДЕНТ НА ДЕЧИЈЕМ ИГРАЛИШТУ: Довео пса без корпе, вучјак узео лопту деци - изнервирани родитељи позвали полицију

Foto: Novosti

Kako se saznaje, incindet se dogodio večeras oko 20 sati.

Dok su se deca igrala, Trifunović je doveo nemačkog ovčara bez zaštitne korpe, koji je onda od dece uzeo loptu.

Trifunović je požurio da vrati loptu deci, ali su odmah reagovali i roditelji koji su videli šta se dešava.

Na igralištu je došlo i do svađe Trifunovića i jedne od majki, Dubravke Rakić, koja je pozvala i policiju.

Trifunović se potom udalji sa igrališta, a povređenih na sreću nije bilo.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)