PUTIN ČESTITAO VUČIĆU PRAZNIKE: Zajedno protiv izazova, uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju

Tanjug

24. 12. 2020. u 14:56

PREDSEDNIK Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić i izrazio uverenje da će dve zemlje nastaviti prisnu saradnju i ujediniti napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima.

ПУТИН ЧЕСТИТАО ВУЧИЋУ ПРАЗНИКЕ: Заједно против изазова, уверен сам да ћемо наставити присну сарадњу

Arhiva Novosti

U čestitki se kaže: "Poštovani gospodine predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu Godinu i Božić.

Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije korona virusa.

Uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte. To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu.

Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet", navodi se u čestitki predsednika Putina, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (26)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024