ČELIČNO PRIJATELJSTVO: Kina donirala više od 10 miliona dinara za tri opštine u Srbiji

Novosti online

11. 12. 2020. u 21:30

KINESKA ambasada u Srbiji potpisala je danas sa predstavnicima lokalnih samouprava u Arilju, Babušnici i Rekovcu ugovore o donaciji u ukupnom iznosu od 10,82 miliona dinara.

ЧЕЛИЧНО ПРИЈАТЕЉСТВО: Кина донирала више од 10 милиона динара за три општине у Србији

Foto: Tanjug/Zhang Ling/Xinhua via AP

Ugovori o donaciji potpisani su onlajn, a sredstva će biti iskorišćena za izgradnju vrtića u Arilju i opremanje dečijih igrališta u Babušnici i košarkaškog terena u Rekovcu, saopšteno je na Tviter nalogu kineske ambasade.

Ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo izrazila je zadovoljstvo zbog potpisanih ugovora o donaciji, ističući da su „deca budućnost“.

- Nadam se da će ova donacija dati skromni doprinos njihovom lepšem i bezbrižnijem životu u ovom teškom vremenu - saopštila je ambasadorka Čen na Tviteru.

Predsednik opštine Arilje Predrag Maslar potpisao je danas ugovor sa ambasadom Kine o donaciji za izgradnju novog vrtića.

Kinezi će za ovu namenu donirati nešto više o 6,5 miliona dinara, a prvi čovek Arilja nada se da će naredne školske godine vrtić u Cerovi biti pušten u rad, preneo je lokalni portal Infoliga.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)