IZBORI NA KiM: Samoopredeljenje pobedilo na izborima u Podujevu

Tanjug

29. 11. 2020. u 22:04

CENTRALNA izborna komisija objavila je preliminarne rezultate danas održanih izbora za gradonačelnika Podujeva, gde je za pobednika proglasila Špejtima Bulićija iz pokreta Samoopredeljenje.

ИЗБОРИ НА КиМ: Самоопредељење победило на изборима у Подујеву

Foto Tanjug

Valdete Daka, predsedavajuća CIK rekla je na konferenciji za novinare da je Bulići iz Samoopredeljenja dobio 51,64 odsto glasova, a Nedžmi Rudari iz DSK 35,97 odsto glasova.

Predsedavajući ogranka DSK u ovoj opštini Agim Veljiu je priznao poraz, prenelo je Kosovo onlajn.

"Izgubili smo izbore. Ova je odluka suverena i mi ćemo je poštovati", rekao je Veljiu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!