NAČELNO ZAVRŠENA RASPRAVA O REBALANSU BUDŽETA: Poslanici u četvrtak o jednom amandmanu na taj predlog zakona

Tanjug

10. 11. 2020. u 21:08

SKUPŠTINA Srbije završila je večeras raspravu u načelu o rebalansu budžeta za 2020. godinu, a raspravu o jednom amandmanu na taj predlog zakona nastaviće u četvrtak.

НАЧЕЛНО ЗАВРШЕНА РАСПРАВА О РЕБАЛАНСУ БУЏЕТА: Посланици у четвртак о једном амандману на тај предлог закона

Foto N.Fifić

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić je posle obraćanja poslednjeg prijavljenog govornika pitao da li se još neko javlja za reč, uz šaljivu opasku da to ne bi preporučio, a smeh u sali je izazvao i kad je ministra finansija Sinišu Malog pitao da li će se na kraju još jednom obratiti i pošto je ministar rekao da neće, prokomentarisao:

- Nećete ništa? Dobro, dovoljno je od vas i rebalans - ponovo se našalio Dačić.

Mali je, inače, sve vreme dok je trajala rasprava o rebalansu budžeta za 2020.godinu bio u skupštinskoj sali.

Dačić je najavio da će sednica o amandmanu na rebalans budžeta početi u četvrtak, 12. novembra u 10 časova, kada se očekuje i glasanje, a zatim i novu sednicu o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, sa početkom u 12 časova.

Očekuje se da će poslanici pretresati amandmane na izmene i dopune Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesesti, u subotu, 14.novembra, kada se očekuje i glasanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u Briselskom sporazumu - mrtvo slovo na papiru