ČUDA SE NASTAVLJAJU: Spasioci u Izmiru izvukli još jednu devojčicu iz ruševina

Tanjug

03. 11. 2020. u 09:41

TURSKI spasioci izvukli su još jednu devojčicu iz ruševina stambene zgrade u Izmiru, četiri dana nakon razornog zemljotresa koji je zadesio Tursku i Grčku.

ЧУДА СЕ НАСТАВЉАЈУ: Спасиоци у Измиру извукли још једну девојчицу из рушевина

Foto: Tanjug/AP

Ajda Gezgin, beba, izvučena je živa iz ruševina zgrade i odneta do ambulatnih kola dok su okupljeni građani oduševljeno pozdravljali podvig spasilaca i aplaudirali im, preneo je AP.

Foto: EPA

Broj stradalih u zemljotresu porastao je na 102, a američka služba za geologiju procenila je da je potres bio magnitude 7 stepeni, dok su nadležni u Turskoj saopštili da je bio nešto slabiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!