PRVA IZJAVA MINISTARKE VUJOVIĆ: Dužnost koja mi bude poverena obavljaću časno i posvećeno, kao što sam to činila i do sada!

V.N.

25. 10. 2020. u 15:49

- PRE svega, želim da zahvalim predsedniku Aleksandr Vučiću i mandatarki za sastav Vlade Srbije gospođi Ani Brnabić na ukazanom poverenju.

ПРВА ИЗЈАВА МИНИСТАРКЕ ВУЈОВИЋ: Дужност која ми буде поверена обављаћу часно и посвећено, као што сам то чинила и до сада!

Foto: I. Marinković

- Za mene je ovo velika čast, a istovremeno i velika odgovornost. Dužnost koja mi bude poverena obavljaću časno i posvećeno, kao što sam to činila i do sada, i trudiću se da opravdam poverenje svoje stranke, a prevashodno građana koji su na izborima istorijsku podršku pružili upravo Srpskoj naprednoj stranci. Ne mogu da ne pomenem da sam ponosna što su žene u ovolikom broju predložene za članice Vlade. Ovo je istorijski trenutak za Srbiju koji potvrđuje zrelost našeg društva i ogroman napredak na polju rodne ravnopravnosti. Žene su sve vidljivije u društvu ali i u političkom životu i posebno me raduje što ih je sve više na ključnim pozicijama od suštinskog značaja za budućnost naše zemlje i naroda - istakla je nova ministarka u vladi Srbije Irena Vujović.

- Novu Vladu čeka težak posao i period pun izazova. Verujem u politiku rada i rezultata, a dužnost i obaveza svih nas prema Srbiji i građanima koji su glasali za budućnost i kontinuirani razvoj naše zemlje je da nakon formiranja nove Vlade uložimo maksimalne napore da definisane ciljeve ostvarimo. Sigurna sam da ćemo zajedničkim snagama i timskim radom uspeti u tome - zaključila je nova ministarka zaštite životne sredine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!