UVEREN SAM DA MOŽEMO DOĆI DO KOMPROMISA: Oglasio se Vučić na Tviteru posle Lajčakove posete

Novosti online

16. 10. 2020. u 15:38

УВЕРЕН САМ ДА МОЖЕМО ДОЋИ ДО КОМПРОМИСА: Огласио се Вучић на Твитеру после Лајчакове посете

Foto: Novosti arhiva

NAKON posete specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka Srbiji predsednik Aleksandar Vučić se oglasio na društvenoj mreži Tviter.

Predsednik se zahvalio Lajčaku na vremenu provedenom u Srbiji, kao i posvećenom i marljivom radu. On je izrazio uverenje da se uz trud i rad može doći do kompromisa u rešavanju kosovskog čvora.

- Zahvalan @MiroslavLajcak na vremenu provedenom u Srbiji, kao i posvećenom i marljivom radu. Uveren sam da uz mnogo truda i teškog rada, u narednom periodu, možemo doći do kompromisa u rešavanju kosovskog čvora. Radujem se skorom nastavku dijaloga u Briselu - napisao je predsednik na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (71)

Maki

16.10.2020. 15:46

Do sada smo se ponašali odgovorno, predsednik Srbije je bio pravi domaćin, kako i u ekonomiji tako i u međudržavnim i diplomatskim odnosima. Po pitanju Prištine, ne sumnjam da će istrajati.

Lovac

16.10.2020. 16:19

Srbija ulaze ogromne napore kako bi dosla do kompromisnog resenja sa Pristinom a spremna je i za nastavak dijaloga. Problem pravi Pristina koja se ne pridrzava Briselskog sporazuma.

Magi

16.10.2020. 16:22

Čovek je kompromis između inteligencije i instinkt. Nadam se da će obe strane biti dovoljno inteligentne. Sad svi znamo da je kompromis ono što nam je preko potrebno.

Ognjen

17.10.2020. 07:48

Uveren sam da uz mnogo truda i teškog rada, u narednom periodu, možemo doći do kompromisa u rešavanju kosovskog čvora. Iskreno radujem se skorom nastavku dijaloga u Briselu.Mislim da smo sada u mnogo boljem položaju po pitanju KiM, nego što smo bili ranije.

Dragan Mala Crnja

17.10.2020. 10:40

Prvo treba da se formira ZSO, sto je potpisano sporazumom, zatim nastavak dijaloga, moje neko misljenje. Jer u reci vise ne verujem pogotovo kada su EU i Pristina u pitanju