BURNA NOĆ U ŠAPCU: Članovi GIK štrajkuju glađu, okupili se građani

A. D.

06. 10. 2020. u 20:55

PRED zgradom Gradske uprave u Šapcu okupilo se mnoštvo građana koji skandiraju "Zeleni, lopove" i "Budo lopove".

БУРНА НОЋ У ШАПЦУ: Чланови ГИК штрајкују глађу, окупили се грађани

Foto: A. Delić

Oni su došli da podrže članove GIK-a koji zastupaju interese SNS-a u tom telu, a koji su večeras oko 20 časova stupili u štrajk glađu zbog odugovlačenja sa izbornim procesom.

Kandidat za gradonačelnika SNS-a dr Aleksandar Pajić rekao je okupljenim novinarima da će ta stranka ukoliko se anarhija oko izbora nastavi, organizovati proteste ispred kuća najodgovornijih za ovo stanje, a to su Nebojša Zelenović, Dušan Petrović i predsednik GIK-a Budimir Pavlović.

Uoči samog početka štrajka glađu održana je sednica GIK-a, a povod za ovakav razvoj događaja, kako saznajemo, bilo je to što predstavnici ZZS u tom telu nikako nisu pristajali da se komisija izjasni po prigovorima pristiglim na izborni proces u Drenovcu i Ševaricama.

Članovi GIK u štrajku/Foto: A. Delić

Nakon završetka sednice, članovi GIK-a koji zastupaju Zelenovićev ZZS, iskrali su se iz zgrade Gradske uprave na zadnja vrata jer su u Gospodar Jevremovoj već počeli da se okupljaju članovi i sipmatizeri SNS.

Foto: A. Delić

Sa članovima GIK-a iz SNS, u sali na drugom spratu gde traje štrajk glađu, ostao je samo predsednik GIK-a Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)