TRAŽI SE UZGAJIVAČ DROGE: U Skugriću kod Modriče pronađen zasad indijske konoplje

Vid Blagojević

06. 10. 2020. u 19:29

PRIPADNICI Policijske stanice Modriča, juče (u ponedeljak) su u okviru akcije „Plantaža 2020“, operativnim radom na terenu u selu Skugrić kod Modriče pronašli zasad sa 19 biljaka najverovatnije „Indijske konoplje“, pojedinačne visine od 1,40 do 2,35 metara.

TРAЖИ СE УЗГAJИВAЧ ДРOГE: У Скугрићу кoд Moдричe прoнaђeн зaсaд индиjскe кoнoпљe

Foto: Vid Blagojević

Pored toga u neposrednoj blizini zasada u zapuštenom objektu   obraslom visokim rastinjem pronađeno je još 11 stabljika koje su po svemu sudeći takođe „Indijska konoplju“ dužine od 1,48 do 2,18 metara, koje neko tu ostavljene da se suše.Tu su bile i dve grane koje su otkinute od stabljike dužine od 0,57 i 0,73 metra.

-Pronađene biljke su izuzete sa lica mesta i iste će biti poslate na veštačenje. U toku je rad na pronalasku lica ili više njih koja se mogu dovesti u vezu sa navedenim zasadom.O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.- navedeno je u saopštenju Polocijske uprave Doboj.    

Teren na kome je poronađen zasad Indijske konoplje je zapušten i nalazi se u brdskom delu sela Skugrića. Kako smo nezvanično saznali vlasnik zemlje na kojoj je bio zasad pre izvesnog vremena je preminuo.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj policija će i u narednom periodu nastaviti sa akcijom suzbijanja i otkrivanja svih oblika protivpravnih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet  i konzumiranje opojnih droga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju