NA Tviter profilu akademika Dušana Teodorovića danas je osvanula sramna objava.

Ćirilo

25.09.2020. 19:30

Ово није првина да САНУ навија за пропаст Србије јер у главном ради за стране наручиоце не бринући се за проблеме Србије. То потврђује и франц. академик, Жан Дитур, који је одбио обавештење о почасном чланству САНУ које му је Академија посла на енглеском са констатц. да ако нису могли на француском, могли су на јединственој* српској ћирилици. "Уображени латин", "стеријин лик", дакле не пише чак ни нашим писмом што значи да има флекву психологију и не заслужује да буде Српски академик! ДИКСИ !

Bednik

25.09.2020. 19:39

U svetu i okruženju se svakodnevno dešavaju padovi civilnih i vojnih aviona ,ali nikad i nigde prije i posle bilo kakvog izveštaja zvanične komisije nismo čuli ovakve glupe ocene pune ostrašćene mržnje i bolesne pretnje.

Marko

25.09.2020. 19:40

Nije mi jasno da li taj akademik uopšte više koristi mozak. Uvredio je i poginule pilote i njhove porodice, a sa druge strane iskazao jasnu mržnju prema Vučiću i sebe srozao na dno. Mislim da titula akademika treba da mu bude oduzeta.

bager

25.09.2020. 20:23

Procitaj ponovo tekst,,on ustvari brani pilote,a piloti su vojna lica koja moraju da izvrsavju naredjenja ,Vucic je Vrhovni komandant armije Srbije,njegovo je da brine i o bezbednosti vojnika,pilota i tehnike,,eto to je akademik porucio,,nije tesko shvatiti

Milan Bačkonja

25.09.2020. 20:40

Pa jeli moguce da je ovaj covek akademik. Ako je on akademik onda treba raspustiti, bez obzira sto ima casnih ljudi. A sigurno je da vec dugo Akademija nije intelektualni vrh Srbije. Na zalost, izgleda da vise nema pravih aktivnih intelektualni.

Igor

25.09.2020. 23:00

Svakakvi se danas nazivaju "akademicima" poziv na smrt i linc to je odlika propale opozicione hunte u nedostatku programa i politickih ideja kako da pobede sadasnju vlast. Jedino nasiljem kako na drustvenim mrezama tako i uzivo zele da sprovedu svoje lose namere i dodju opet na vlast. Taj film nece da gledaju, narod ne zeli propalitete, nasilnike, dosta su opljackali Srbiju sada je vreme da se radi i privredjuje, a mesto ovom tzv. "akademcu" je na smetlistu politicke istorije Srbije.

Mišo Peć

25.09.2020. 23:48

Šta reći u vezi ovog bezobrazluka od strane ovog tipa,on akademik,nije ni čudno da se ovako ponaša kad smo već jednom prešli preko onog Kostićevog bezobrazluka koji je na čelu akdemije.Sram te bilo Teodoroviću.

Daliborka

26.09.2020. 06:14

Ne mogu da verujem i pitam se da li je moguće da jedan akademik može ovako nešto da napiše.Ovo je za svaku osudu apleujem da nadležni organi što pre reaguju.

caca

26.09.2020. 06:39

Ovo je za svaku osudu! Svaki vid pretnje treba shvatiti ozbiljno i nadležni organi treba odmah da reaguju!!! Ovo je velika bruka sramota da jedan akademik ovako nešto i pomisli!!!!

posmatrac iz daleka

26.09.2020. 09:46

Obracam se tzv akademiku i gospodji Aleksandri. Ne znam da li ste primetili da su u ovoj nesreci poginula dva pilota. Neciji Sinovi, muzevi ocevi, unuci..... DA li je danas poenta nesto napisati . Da li to ima smisla i svrhe nije vazno, Toliko otpada je oko nas da jedan ili drugi tvit . nisu bitni. E vasi jesu. Za tzv akademika iz Sarajeva ili Pristine ili Zagreba imam samo visok stepen prezira. Sto se tice niskih letova; nismo ih imali skoro 20 godina. I gospoodji Aleksandri i slicnima to nije smetalo. Da li treba objasnjenje ???

da

26.09.2020. 10:31

u pravu je,zar ste zaboravilu sta je bilo sa helikopterom,ako nesposobni rade na odrzavanju leteluca treba ih smeniti i kazniti a kako jos nisu onda je i njegova odgovornost sto izgleda jefino može zaključiti kad sam setne u letilicu i pične padati

Varto Marx

26.09.2020. 13:35

U jednoj demokratskom zemlju kao sto je Srbija mora se postovati demokratija. Ovakvim postupcima sve osobe koje se izrazavaju moraju se najztrozije kazniti.