PAJIĆ: Ponovljeni izbori bili demokratski, žalbe neosnovane

Tanjug

16. 09. 2020. u 09:32

PONOVLjENI izbori na 27 biračkih mesta bili su demokratski i neosnovane su sve žalbe kojima Nebojša Zelenović vrši opstrukciju izbornog procesa, ocenio je kandidat SNS za gradonačelanika Šapca Aleksandar Pajić.

ПАЈИЋ: Поновљени избори били демократски, жалбе неосноване

Foto Tanjug

On je ocenio da je Zelenović politizovao Gradsku izbornu komisiju i istakao da će naprednjaci pravdu tražiti pred Upravnim sudom, prenosi SNS u saopštenju.

Kako navodi, za Zelenovića je najveća neregularnost činjenica da je Srpska napredna stranka dobila više od 30 hiljada glasova, dok je on dobio još manje nego 21. juna.

Pajić je izrazio nadu da će Upravni sud konačno staviti tačku na odugovlačenje izbornog procesa, posle čega će biti formirana gradska vlast.

On je posebno istakao zadovoljstvo dogovorom koji je Srpska napredna stranka postigla sa Zapadnom Srbijom o programskim ciljevima razvoja grada u narednom periodu.

Pajić je naglasio da je poziv za razgovore otvoren i drugim, pre svega, manjinskim strankama, koje su, kako on tvrdi, pod strašnim pritiskom Petrovića i Zelenovića.

"Pozivam manjinske stranke da ne podležu pritiscima i da zajedno sa nama u širokoj koaliciji počnu da grade bolju budućnost za sve Šapčane", ističe Pajić.

Podnošenje krivičnih prijava protiv funkcionera Srpske napredne stranke od strane Nebojše Zelenovića, Pajić je ocenio kao još jedan pokušaj bivšeg gradonačelnika da spreči promenu vlasti za koju se opredelio narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)