RAZGOVORI predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beloj kući i sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa sa Prištinom koji je potpisan u Vašingtonu uskomešali su i političku scenu u Sarajevu, odakle ponovo "u rafalima" stižu novi udari na Republiku Srpsku, u pokušaju da se njena uloga u BiH minimizuje, pa čak i potpuno izbriše.

Komentari (30)

Mihajilo

12.09.2020. 12:08

Čim se oglasio Izetbegović znali smo da se nešto sprema Srbiji. Mirni smo, nikom ništa nažao ne činimo. Valjda mogu da suzbiju svoju ljubomoru zbog našeg napredovanja, mi se radujemo svakom njihovom uspehu. Jasno je da Izetbegović ima nalogodavce, neprijatelje Srbije.

Dhc

12.09.2020. 12:33

Narod Srbije u potpunosti podržava republiku Srpsku i osudjuje napade svake vrste na nju. Takodje osudjujemo EU koja vrši konstantne napade i pritiske na sve Srpske zemlje.

Jelena

12.09.2020. 12:51

Zahetv lidera SDA Bakira Izetbegovića za reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije za navodni genocid nije realan i nema nikakve proceduralne šanse. To što on želi da se nikada neće desiti.

Stanko

13.09.2020. 07:25

Nikada niko od ljudi iz vlasti u Srbiji nije ugrozio teritorijalni integritet BIH ili bilo koja druge zemlje u regionu ali zato imamo pravo da kažemo i da je Kosovo deo Srbije.