SRPSKA LISTA: Srbija preživela zahvaljujući Aleksandru Vučiću

D. Z.

07. 09. 2020. u 17:35

SAMO neka nas Boris Tadić i Dragan Đilas ne brane, jer kad god su nas oni branili, Srbi na Kosovu i Metohiji su bivali sve malobrojniji, a Kosovo i Metohija sve udeljenije od Srbije.

СРПСКА ЛИСТА: Србија преживела захваљујући Александру Вучићу

Arhiva Novosti

Ovo se navodi u saopštenju Srpske liste.

Iz ove liste pitaju: “kakvo moralno opravdanje za napade na državotvornu politiku predsednika Vučića i njegovu borbu za Kosovo i Metohiju mogu da imaju ljudi koji su nas graničnim prelazima ogradili od centralne Srbije, dali sve ne dobivši ništa i pljunuli na sve što je srpskom narodu sveto?“

- Žao nam je što na ovaj način moramo da se osvrćemo na izjave bivšeg predsednika Srbije, ali nam je još više žao što je Srbija ikada imala takvog predsednika i što su Srbi na Kosovu i Metohiji morali da se pomoći uzaludno nadaju od nekoga ko ni za nas ni za Kosovo i Metohiju nikada nije iskreno mario. A Dragana Đilasa ne treba ni pominjati - ističu iz ove liste i dodaju da ta “ tragikomična galerija antijunaka srpske istorije odbija da shvati da je njihovo vreme prošlo, i da Srbija i srpski narod na Kosovu i Metohiji više nikada neće biti žrtve ni njihove lakomosti, ni njihove nesposobnosti.

- Možda vas za velike pare mogu podržati neki lažni Srbi sa Kosova i Metohije, oni što prebivaju na Savskom Vencu, ili oni što snimaju predizborne spotove na albanskom. Ali nijedan pravi Srbin neće vam dozvoliti da lažete i izmišljate praveći se da ne shvatate da vas je Srbija preživela isključivo zahvaljujući Aleksandru Vučiću i rešenosti građana da vam ne dozvole da sahranite njihovu budućnost - zaključuju iz Srpske liste.

 
Zapratite „Novosti sport“ na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba