VESIĆ: SNS u Šapcu ubedljivo pobeđuje

Tanjug

05. 09. 2020. u 22:49

ČLAN predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je večeras da izborna lista SNS "Aleksandar Vučić - za našu decu" na ponovljenim izborima na 27 biračkih mesta u Šapcu ubedljivo pobeđuje.

ВЕСИЋ: СНС у Шапцу убедљиво побеђује

Zoran Jovanović

On je na svom Fejsbuk profilu objavio da će ta stranka imati bolji izborni rezultat i veći broj glasova nego na izborima održanim 21. juna.

"Zelenović i Petrović imaju manje glasova. Večeras sam sa našim hrabrim ženama i muškarcima u Gradskom odboru SNS koji u Šapcu vode neravnopravnu borbu protiv najgore lokalne vlasti u Srbiji. Ovo su jedini izbori na kojima nijedna opozociona stranka nije imala nijednog predsednika biračkog odbora, na kojima je bilo zabranjeno opozicionim predstavnicima u biračkim odborima da ''priđu'' glasačkim listićima kako im je naložio njihov pravi šef Dušan Petrović", napisao je Vesić.

Kako je ocenio, "tako demokratiju razumeju Đilasovi puleni i Tanja Fajon" i dodao da su to "njihovi izborni uslovi".

NAPREDNjACI VODE NA 12 OD 27 BIRAČKIH MESTA

Prema prvim nezvaničnim rezultatima, Srpska napredna stranka vodi na ponovljenih lokalnim izborima na 27 mesta u Šapcu, piše "Blic".

Prema podacima SNS-s, naprednjaci na 12 od 27 biračkih mesta imaju bolji rezultat nego na prethodnom glasanju, navodi list.

U Šapcu su danas održani ponovljeni izbori na 27 od 100 biračkih mesta, a pravo glasa imalo je 28.800 birača.

Na biračkom listiću je 12 lista, a rezultati ponavljenih izbora mogu da utiču na promenu odborničkog sastava i većinu u šabačkom parlamentu koji broji 69 odbornika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (14)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!