KANCELARIJA AMERIČKOG DFC-a U BEOGRADU: Beler pozdravio razgovore u Beloj kući, stiže nam aktivna ekonomska podrška

Novosti online

05. 09. 2020. u 08:12

DIREKTOR Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Beler je saopštio da će aktivno podržati ekonomsku normalizaciju između Beograda i Prištine.

КАНЦЕЛАРИЈА АМЕРИЧКОГ ДФЦ-а У БЕОГРАДУ: Белер поздравио разговоре у Белој кући, стиже нам активна економска подршка

Foto: EPA

- DFC će otvoriti kancelariju u Beogradu da podrži ekonomski napredak - napisao je on na svom tviter nalogu.

Beler se juče sastao i sa ministrom finansija Sinišom Malim, kao i sa predsednikom Privredne komore Srbije Markom Čadežom, koji su bili deo naše delegacije u Vašingtonu.

U Beloj kući je juče potpisan sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine, za koji je prvi čovek Amerike Donald Tramp rekao da je "zaista istorijski".

U Ovalnom kabinetu svoje potpise na dokument stavili su predsednici SAD Donald Tramp i Srbije Aleksandar Vučić, kao i premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)