ORBAN ZA SRBIJU: Premijer Mađarske se ponovo založio sa našu zemlju

Tanjug

31. 08. 2020. u 15:56

PREMIJER Mađarske Viktor Orban izjavio je danas bez proširenja EU i primanja Srbije u tu evropsku zajednicu nije moguće kreirati potpunu bezbednosnu infrastrukturu Unije.

ОРБАН ЗА СРБИЈУ: Премијер Мађарске се поново заложио са нашу земљу

Foto: EPA

On je to rekao na Bledskom forumu u okviru liderskog panela "Evropa posle Bregzita i Kovida-19", na kome je naglasio da EU više nije konkurentna u odnosu na SAD i Istok zbog nedostatka jake zajedničke politike.

- Mi se kao Mađarska borimo za suverenost i za hrišćanski i demokratski princip u institucijama Evrope - naglasio je on i dodao da EU više nije ta koja određuje pravila igre u svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!